Dupa nenumarate ocazii, 7 suturi la poarta si un joc bun dar, putin cam lent (probabil in expectativa unei greseli din partea Olandezilor) ... in final scorul in meciul Romania-Olanda (EURO 2008) dupa primele 45 (46 probabil) de minute este ...

Culmea e ca am pierdut 13 minute din meciul Olanda-Romania si asta pentru ca am uitat ... ptiu, am uitat ca este si marti ... eu care credeam ca este Luni !!!
Nici nu stiu cat e scorul dar, banuiesc ca ...
Categories: Divertisment, Etc, Ganduri, News, Sport Tags: 0 la 0, meci egal, Meci Olanda, meci romania, Romania - Olanda, Romania vs Netherlands, Scor Final, Scor la pauza

Ma asteptam ca repriza a 2-a sa aduca un gol , desigur pentru Romania, insa rezultatul este Zero la Zero (0:0) . Prea multa tantalogeala, si de sprinturi pe contra-atac nu mai vorbesc : nule , aproape inexistente , iar ...
Categories: Bila neagra, Sport, Tampenii, de Necrezut Tags: 0 la 0, euro gol, meci euro 2008, rezultat final, Romania - Franta, scor egal, Scor Final, zero la zero

Din pacate nu am vazut tot meciul Romania- Franta (Euro 2008) insa atat cat am apuc sa vad am avut impresia ca se joaca la "pomana" nu stiu, asa la baza, doar sa treaca timpu' si sa plece toata lumea ...
Categories: Divertisment, Opinii, Sport, Stiri Care Conteaza Tags: 0 la 0, adi mutu, Euro-2008, meci euro, meci romania, repriza a 2-a, scor egal, Scor la pauza, Scor Romania- Franta