Archive

Posts Tagged ‘0 la 0’

Romania-Olanda , 0 la 0 la Pauza

June 17th, 2008 No comments
Romania-Olanda , 0 la 0 la Pauza Dupa nenumarate ocazii, 7 suturi la poarta si un joc bun dar, putin cam lent (probabil in expectativa unei greseli din partea Olandezilor) ... in final scorul in meciul Romania-Olanda (EURO 2008) dupa primele 45 (46 probabil) de minute este ...

Romania – Olanda … am pierdut 13 Min din meci :)

June 17th, 2008 No comments
Romania – Olanda … am pierdut 13 Min din meci :) Culmea e ca am pierdut 13 minute din meciul Olanda-Romania si asta pentru ca am uitat ... ptiu, am uitat ca este si marti ... eu care credeam ca este Luni !!! Nici nu stiu cat e scorul dar, banuiesc ca ...

Scor Final in meciul Romania – Franta : 0 la 0

June 9th, 2008 No comments
Scor Final in meciul Romania – Franta : 0 la 0 Ma asteptam ca repriza a 2-a sa aduca un gol , desigur pentru Romania, insa rezultatul este Zero la Zero (0:0) . Prea multa tantalogeala, si de sprinturi pe contra-atac nu mai vorbesc : nule , aproape inexistente , iar ...

Scor Romania- Franta : 0 la 0 la Pauza

June 9th, 2008 3 comments
Scor Romania- Franta : 0 la 0 la Pauza Din pacate nu am vazut tot meciul Romania- Franta (Euro 2008) insa atat cat am apuc sa vad am avut impresia ca se joaca la "pomana" nu stiu, asa la baza, doar sa treaca timpu' si sa plece toata lumea ...
GoCache - ByREV-Cache v1.0 - live served in : 0.352685 sec (gzip)